vrijdag 28 maart 2014

Zijspancrosser strijden om de ONK punten in Halle

Zondag 30 maart ’14 staat de 2e wedstrijd op het programma voor het ONK zijspancross. Ditmaal zal het Circuit “de Kappenbulten” in Halle het strijd toneel zijn. Tijdens deze 2e wedstrijd in de serie van 6 zullen er ook weer regionale rijders aan de start verschijnen.

Gert van Werven – Peter Beunk

Met de goede resultaten tijdens de openingswedstrijd in Lochem en de gereden wedstrijd voor het Belgische kampioenschap in Genk is het vertrouwen groot bij van Werven – Beunk. Tijdens de “thuis” wedstrijd in Halle zullen ze er daarom ook alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen.


Afgelopen woensdag was Gert van Werven te gast bij Optimaal FM. Het radio interview met  Olderbroeker van Werven is terug te luisteren via: http://www.optimaalfm.nl/uitzending-gemist/3680/rob-dammers-26-03-2014-1000-1100.html


Rick Schreurs – Rick Sellis

Tijdens de eerste wedstrijd in Lochem ontbrak de combinatie Schreurs – Sellis door een blessure van rijder Schreurs. Inmiddels is de blessure genezen en hebben de heren de training hervat. Zondag bij het vallen van het starthek zal blijken hoe de combinatie ervoor staat. Waar vorig jaar het debuut in het ONK is gemaakt door Rick Schreurs, zal dit jaar de lijn omhoog verder ingezet moeten worden.


Gerrit van Werven – Bart Sloot

Deze combinatie zal zondag niet aan de start verschijnen. Tijdens de eerste wedstrijd ging het in de ochtendtraining al mis voor Gerrit van Werven. Door een crash tijdens de vrije training wat botbreuken ten gevolg had bij rijder van Werven is de opening van het seizoen voorbij. De komende tijd zal nodig zijn voor het herstel van deze blessure.
Door wat ze noemen een mooie breuk was een operatie niet nodig. 

De wedstrijd

De trainingen beginnen zondag om 9:00 uur en het starthek zal ’s middags rond 12:00 uur voor de eerste keer gaan vallen in Halle. De weersverwachtingen zijn goed, en het belooft daarom ook een mooie dag te worden.


Adres:
  Circuit “de Kappenbulten” is gelegen aan de Wolfersveenweg 29 te HalleGeen opmerkingen:

Een reactie posten