zondag 9 maart 2014

Elburger basketballers laten de punten liggen

In de wedstrijd tegen BV Hoofddorp liepen de basketballers van G.S.Stars in de eerste helft een te grote achterstand op.
Bij rust was de tussenstand 29-54.
In de tweede helft knokte de thuisploeg zich wel weer terug in de wedstrijd, maar door gemiste open schoten en vrije worpen in de slotfase gingen de punten toch mee naar Hoofddorp.

Positief was wel de rentree van Michel van Houten, die na 8 maanden blessureleed eindelijk weer kon spelen.
Ook Roel Kramer was voldoende hersteld van zijn rugblessure en maakte zijn eerste minuten van 2014.

Met nog vier wedstrijden te spelen moet G.S.Stars alle zeilen bij zetten om directe degradatie uit de Eerste Divisie te ontlopen.