woensdag 2 november 2011

ELBURGER SPORTCLUB ONTVANGT WVF

Wanneer we ons beperken tot de onderste regionen van de 1e klasse D dan moeten we helaas constateren dat hekkensluiter Elburger Sportclub moeilijke tijden doormaakt. Tot nu werden slechts drie puntjes behaald in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Zwart Wit ´63 (1-0)

A.s. zaterdag krijgen de blauw-witten het opnieuw zwaar voor de kiezen wanneer WVF uit Westenholte op bezoek komt. Geen onbekende tegenstander, al is het weer zeven jaar geleden (seizoen 2004/2005) dat deze wedstrijd voor het laatst op de kalender stond

WVF staat met tien punten op de negende plaats en leverde j.l. zaterdag een uitstekende prestatie door het sterke SDV Barneveld op 0-0 te houden.
Het merdendeel van het totaal aantal punten werd behaald in uitwedstrijden waarvan er niet één werd verloren !

Voor Elburger Sportclub was j.l. zaterdag tegenstander NSC ook een maatje te groot wat resulteerde in een 4-1 nederlaag.
Met nog weliswaar 18 wedstrijden voor de boeg hebben de blauw-witten de moed natuurlijk nog lang niet opgegeven, maar om niet verder achterop te raken bij de concurrentie wordt het langzamerhand tijd dat er weer punten worden gepakt.
De wedstrijd op het Burgemeester Bode Sportpark begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer J. Gerbers uit Steenwijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten