zondag 20 november 2011

KV Elburg pakt geen punt tegen TOP

Ondanks een goede wedstrijd zat er weer geen winst in voor KV Elburg. In sporthal ’t Huiken verloor het team van Remco Jacobs met 15-16 van TOP uit Vroomshoop.

KV Elburg snakt natuurlijk naar een winstpartij in dit korfbalseizoen. Het zat er jammer genoeg ook nu weer (net) niet in. Elburg en TOP hielden elkaar gedurende de hele wedstrijd in evenwicht. De gelukkigste won uiteindelijk, daar waar een puntendeling op zijn plaats zou zijn geweest.

Na alle blessureleed kan Elburg pas vanaf de zaalcompetitie beschikken over een vaste formatie. Korfballend ziet het er dan ook een stuk beter uit dan tijdens de veldcompetitie.

Van begin tot eind werd er hard gewerkt. Nu is het nog zaak de kansen af te maken en niet teveel onnodige (plaats)fouten te maken. De punten zullen dan zeker komen.

Elburg en TOP maakten er een leuke en spannende wedstrijd van. TOP had scorend het initiatief. Men stond de hele wedstrijd voor maar het verschil werd nooit meer dan één of twee doelpunten. Elburg kon steeds in het spoor blijven. Dit kostte de ploeg wel veel strijd en dus energie. In de spannende slotfase kon Elburg net niet het laatste doelpunt maken om een gelijkspel uit het vuur te slepen. Na een goede wedstrijd stond het team ook nu met lege handen.

De doelpunten kwamen van: Rutger Bruinink 6; Kees Magre 4; Jim van der Linden 2; Karin Jacobs 2; Benjamin Tijdeman 1;

Volgende week zaterdag speelt Elburg de uitwedstrijd tegen Regio Vaassen, aanvang 17.00 uur.

Elburg 2 speelde een goede wedstrijd tegen Dalto 6 en won verdiend met 19-13.
Doelpuntenmakers: Etienne uit de Fles 7; Jeffrey van Oene 5; Ragnild Steert 3; Berthine Bruinink 1; Hetty van den Berg 1; Jordy Immeker 1; Daniel Tijdeman 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten