zaterdag 12 november 2011

VSCO’61 komt niet verder dan gelijkspel

In de thuiswedstrijd tegen Advendo’57 uit Ederveen  weet VSCO’61 niet verder te komen dan een 0-0 gelijkspel. VSCO’61 had wellicht de beste mogelijkheden, maar echt aanspraak op de overwinning kon niet gemaakt worden.
Het was vooral een wedstrijd van weinig kansen.

VSCO’61 had wel wat meer mogelijkheden in de eerste helft, maar grote kansen waren er niet . Het venijn zat in de slotfase. Vlak voor de rust was eerst Advendo’57 gevaarlijk via  Jaap van Doorn, maar de snel uitgekomen doelman Arjan Ten Klooster wist een doelpunt voorkomen. Hierna kreeg Martijn Pluim twee opgelegde kansen om VSCO’61 aan een voorsprong te zetten, maar verzuimde dit door verkeerde keuzes te maken.

De tweede helft hetzelfde beeld van de wedstrijd. Twee hard werkende ploegen die verdedigend overeind bleven en waarbij VSCO’61 wellicht de beste mogelijkheden had. In de 66e minuut is VSCO’61 heel dichtbij de openingstreffer, maar de voorzet van Bert van ’t Hof op de vrijstaande Wim de Vries wordt ternauwernood  voorkomen door de defensie van Advendo’57.

VSCO’61 dringt in de slotfase nog wel aan, maar weet geen opening te forceren in de defensie van Advendo’57, zodat uiteindelijk de 0-0 stand een goede weerspiegeling is van de wedstrijd.  Volgende week ontvangt VSCO’61 buurman sv ’t Harde op sportpark De Heughte.