maandag 28 november 2011

Batfighters 1 maakt zich op voor kampioenschap

Het eerste team van tafeltennisvereniging Batfighters Elburg is door een 2-8 overwinning tegen Harderwijk nog maar vier punten verwijderd van de najaarstitel in de 2e klasse F. Het verschil met Vined is vrijdag opgelopen tot zes punten.


Bij team 1 verving ‘supersub’ Gerrit Ruyter voor de tweede keer dit seizoen Arjen Koops. Uit tegen Vined speelde hij al goed (één winstpartij) en nu bleef Gerrit zelfs ongeslagen. In zijn laatste partij wist hij knap in vijf games van kopman Philip Bouw te winnen. René Vlieger verloor in vier games van Bouw en ook tegen Eric Nordbeck had René het lastig. Na een 2-0 voorsprong kwam de tegenstander op gelijke hoogte, maar de beslissende game ging naar de Elburgers. Stefan Vlieger sleepte er een vijfde game uit tegen Bouw, maar die ging overtuigend naar Harderwijk.

Ondertussen verscheen concurrent Vined 1 met slechts twee spelers bij de uitwedstrijd tegen Smash’70 6. Het werd 4-6 voor de ploeg uit Heerde, waardoor de voorsprong voor de Elburgers groter is geworden. Als Vined donderdag niet meer dan zes punten haalt tegen Wezep 2, is Batfighters 1 al kampioen. De ploeg komt zelf vrijdag voor het laatst deze competitie in actie tegen hekkensluiter Emmeloord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten