donderdag 10 november 2011

ELBURGER SPORTCLUB UIT NAAR DOS ´37

De meeste ploegen waartegen  Elburger Sportclub dit seizoen  de strijd aanbindt troffen de blauw-witten al eens eerder.  DOS ´37 te Vriezenveen is in dit verband één van de oudste tegenstanders  in de 1e klasse D waarmee een halve eeuw geleden al voor het eerst kennis werd gemaaakt.

Na een afwezigheid van zeven jaar staat a.s. zaterdag  deze ontmoeting weer op de kalender wanneer de ploeg van Egbert Kragt het opneemt in de uitwedstrijd tegen genoemde club.

DOS vinden we met 11 punten terug op de  negende  plaats en kon het afgelopen zaterdag niet bolwerken tegen het sterke SDV Barneveld en verloor met 2-0. Dit betekende  de derde nederlaag op rij voor de geel-zwarten  die daarvoor de laatste  overwinning  behaalden tegen NSC.

Vorig seizoen eindigde de ploeg op een keurige zevende positie met 30 punten en ook deze jaargang maakt de formatie van Frans Zelle voorlopig een stabiele indruk. 

Een collectief sterk ESC was afgelopen zaterdag dichtbij de tweede zege, maar de blauw-witten bleven helaas op 1-1 steken tegen WVF. De vervelende rode lantaarn is dus nog steeds in bezit van de Elburgers, maar het woord degradatie komt voorlopig nog  niet voor in hun  woordenboek.

De wedstrijd op sportpark  `Het Midden`  aan  de Schout Doddestraat begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer   C.G.M. Onstenk uit Wageningen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten