woensdag 16 november 2011

ESC ONTVANGT SDV BARNEVELD

Naast NSC en d´Olde Veste is SDV Barneveld de derde club in de 1e klasse D waartegen Elburger Sportclub nooit eerder in competitieverband aantrad. A.s. zaterdag dus een primeur wanneer de blauw-witten op het Burgemeester Bode Sportpark de gastheer zijn van de Barneveldse formatie.


Zoals aan het begin van dit voetbaljaar al werd verwacht staat Sterk Door Vriendschap Barneveld na tien wedstrijden met 22 punten stevig genoteerd in de top vier en zal, evenals vorig seizoen, toen men achter kampioen Bennekom op de tweede plaats eindigde, ook nu weer een rol van betekenis gaan spelen.
De laatste jaren klopte de ploeg al regelmatig op de poorten van de Hoofdklasse, maar men kon de gewenste sprong nog niet maken.

Afgelopen zaterdag lieten de Barnevelders overigens geen spaan heel van het toch niet kinderachtige d´Olde Veste door de Steenwijkers in eigen huis met 6-2 af te serveren.

Het valt dan ook zeer te betwijfelen of er voor de blauw-witten, die recentelijk tegen DOS ´37 geen vuist konden maken, enige eer valt te behalen.
Doordat de naaste concurrenten, DOSK en Zwart ´63, j.l. zaterdag tegen elkaar gelijk speelden is de toch al niet florissante positie van de Elburgers er niet beter op geworden.

De wedstrijd in Elburg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter de heer A. Meulenkamp uit Ommen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten