zondag 6 november 2011

Opnieuw verlies s.v.’t Harde.

s.v.’t Harde heeft in Ederveen tegen het plaatselijke Avendo ’57 met 2-1 verloren. Net als vorig seizoen stond de teller na negentig minuten  op 2-1 voor de thuisclub en heeft ’t Harde het per definitie lastig tegen de rood-wit formatie.
Als we de eerste 45 minuten bekijken mochten de Hardenezen blij zijn dat het slechtst 1-0 voor Advendo was door een treffer van Nico van Roekel want de onbenutte penalty en de meerdere kansen hadden minimaal 2 doelpunten op kunnen leveren.

Beste kans voor ’t Harde was een vrije trap van Arnold Visch die via de lat, de rug van de keeper en daarna de paal voor de voeten van Henk Elskamp kwam, maar ook zijn inbreng mistte de goal.
In de tweede helft kwam ’t Harde wat beter in haar spel en dreef het Advendo wat verder achteruit wat in de 61e minuut een penalty opleverde toen Kevin van Renselaar onderuit werd gehaald.

Arnold Visch schoof het leer in de rechterbenedenhoek wat de 1-1 betekende.
Hierna begon Advendo weer te spelen als in het eerste bedrijf door kort druk te zetten, fel in de duels was en veelal de lange bal hanteerde om de prima voetballende voorwaartsen in stelling te brengen.
Twaalf minuten voor het einde van de wedstrijd kregen de mannen van trainer Gaasbeek loon naar werken toen Jarco van Dikkenberg tegen de tien van ’t Harde (rood Rick Veldkamp)keeper van der Wijk wist te passeren.
Gezien het totale beeld een terechte uitslag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten