zondag 13 november 2011

s.v.’t Harde speelt voor sinterklaas

Dat de eerste derby voor s.v.’t Harde tegen OWIOS gelijk met de intocht van ons goedheilig man was, is nog geen reden om zelf voor Sinterklaas te gaan spelen.

Foto: Eddy Bossenbroek - www.nwvfoto.nl


Het begon allemaal zo aardig toen Ronald van Putten uit een moeilijke hoek de bal via de onderkant van de lat achter doelman van Beek joeg en de 1-0 aantekende.
De 2-0 en zelfs de 3-0 hadden ook zo maar kunnen vallen maar deze  kansen bleven onbenut.
Owios echter profiteerde gelijk van een eerste geboden  kans en Gerdo van ’t Hul scoorde met een prima goal de 1-1.
Toch kwam ’t Harde weer op voorsprong toen Edwin van Egteren met een prachtige sleep Arno Leusink in stelling bracht en de 2-1 stond op het scorebord.
Wellicht vond ’t Harde dat OWIOS meer verdiende en kopte men zelf de 2-2 in eigen doel.
Na de rust leek het dat ’t Harde eindelijk  de genadeslag toe zou dienen door via Kevin van Renselaar de 3-2 te scoren en was er een enorme kans op de 4-2.
Hierna moest Arnold Visch geblesseerd het veld verlaten waardoor OWIOS het volgende cadeau aangereikt kreeg namelijk ruimte op het middenveld.
Het laatste half uur van de wedstrijd was duidelijk in het voordeel van OWIOS en via vlijmscherpe counters en twee uitblinkende voorwaartsen trokken de Oldebroekers aan het langste eind door doelpunten van Ronald van Beek en William van den Hul .
Een gelijk spel was misschien de juiste uitslag geweest maar s.v.’t Harde gaf dit keer meer weg dan dat het ontving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten