zaterdag 19 november 2011

DSV '61 speelt gelijk tegen Vierhouten

DSV’61 heeft de eerste mogelijkheid om een concurrent meer op achterstand te zetten laten liggen. Na 90 minuten stond er een 1 – 1 stand op het scorebord in de wedstrijd tegen Vierhouten.

Halverwege de partij ging DSV nog rusten met en 1 – 0 voorsprong. Wilco Hofmeijer had in de 28e minuut een penalty wegens hands benut. Hoewel Gerrit Hoekert in de eerste 45 minuten zijn directe tegenstander regelmatig te snel en slim af was, leverden zijn acties geen doelpunten meer op.

Aan de andere kant was Vierhouten daarentegen enkele malen zeer dicht bij de gelijkmaker. Maar die viel pas in de 73e minuut toen na balverlies van DSV een razendsnelle counter door Mountey tot doelpunt werd gepromoveerd.

In de resterende minuten namen beide ploegen geen genoegen met een punt, maar dat kwam het niveau niet ten goede. Lange ballen en weinig opbouwend spel was het resultaat, gescoord werd er niet meer. De volgende competitiewedstrijd is op zaterdag 3 december, uit tegen Hulshorst.

Na afloop van de wedstrijd maakte het bestuur van DSV tenslotte bekend dat de contracten van trainers Leo Smit(DSV 2) en Henk de Velde(DSV 1) niet worden verlengd, zodat er volgend seizoen een vrijwel nieuwe technische staf staat bij deze teams.