donderdag 10 november 2011

VSCO’61 tegen runner up Advendo’57

Zaterdag treft VSCO’61 in haar vierde thuiswedstrijd van het seizoen Advendo’57 uit Ederveen. De ploeg van hoofdtrainer Jan Gaasbeek (ex-prof AZ) is aan een goede reeks bezig na een slechte start. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter S.Heusschen uit Bladel.
De gasten van deze middag begonnen slecht aan de competitie met slechts een punt uit vier duels. Maar sinds de maand oktober aanbrak, werd niet meer verloren en werden van de vijf gespeelde wedstrijden er vier gewonnen en alleen tegen asv Dronten werd thuis een gelijkspel behaald. Afgelopen zaterdag werd in Ederveen met 2-1 gewonnen van sv ’t Harde.  Hierdoor staat Advendo’57 nu op de zesde plaats en hebben inmiddels 14 punten bij elkaar gespeeld.
VSCO’61 leed vorige week een 2-1 uitnederlaag bij asv Dronten. Hierdoor deelt de formatie van hoofdtrainer Marcel Boelens de koppositie met de polderbewoners die een net iets beter doelsaldo hebben. Een kleine domper na het behalen van de eerste periodetitel een week daarvoor, maar na het voetbalgevecht was asv Dronten de ploeg die het meest aanspraak mocht maken op de winst. VSCO’61 heeft nu 19 punten waarbij de verschillen tussen de nummer een en de nummer vier van de competitie slechts twee punten bedraagt.
Zaterdag zal er een confrontatie zijn tussen twee verschillende speelstijlen. Het wat meer opportunistische spel van Advendo’57, dat zeer effectief blijkt te zijn, en het meer combinatiespel van VSCO’61.  Afgelopen seizoen wist VSCO’61 zowel de uitwedstrijd (0-4) als de thuiswedstrijd (2-0) te winnen Geen garantie voor succes voor aanstaande zaterdag, maar hopelijk dat de draad weer opgepakt kan worden en een goed vervolg gegeven kan worden aan de start van de competitie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten