dinsdag 15 november 2011

Wereld Kampioenschap Zijspan Motorcross in Oldebroek op 7 en 9 april 2012


Na een jaar van afwezigheid wordt er op 2e paasdag weer een internationaal evenement georganiseerd op motorcross circuit “de Bargen” in de gemeente Oldebroek. Op 7 en 9 april 2012 vind er het Wereld Kampioenschap Zijspan motorcross en het Europees Kampioenschap Quads plaats in Oldebroek.

Dat de Zijspan motorcross een select gezelschap / publiek betreft en aantrekt is algemeen bekend in de motorcross wereld. Om er dan toch een bijna geheel Zijspan motorcross weekend van te maken is er ook aan de hobby rijders gedacht. Na overleg en goedkeuring met de Nederlandse en Internationale bond is er een clubklasse Zijspan toe gevoegd. Geïnteresseerde rijders kunnen zich binnenkort aanmelden via de website http://www.stichtingcircuitoldebroek.nl/

De voorbereidingen achter de schermen zijn al weer in volle gang, ook de vrijwilligers beginnen al weer in de juiste stemming te komen. Zonder deze mensen kan Stichting Circuit Oldebroek geen evenement organiseren.

Tevens is de Stichting voornemens er een totaal evenement van te maken.
De onderhandelingen met een grote Nederlands talige artiest zijn afgerond. En staat er mogelijk nog een verrassing op het lijstje.  Hierover wordt later meer bekend.
Wij houden u op de hoogte en voor de actuele informatie verwijzen wij u door naar de website http://www.stichtingcircuitoldebroek.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten