zaterdag 12 november 2011

DSV '61 wint van Terschuurse Boys

In het verleden is het vaker gebeurd: tegen hooggeplaatste ploegen pakt DSV de volle winst.

Tegen de nummer drie Terschuurse Boys werd een 1 – 3 overwinning behaald door een niet eens goed spelend DSV. Pas nadat Gerrit Hoekert in de 65e minuut de 1 – 2 na een goede assist van Alfred Hofmeijer had gescoord, begon DSV beter te spelen, lukte er opeens veel meer en werd men scherper in de duels..

Ondanks de 0 – 1 voorsprong waarvoor Gerrit Hoekert in de 40e minuut ook al had gezorgd was Terschuurse Boys de minst slechtste ploeg. De voorsprong werd na 3 minuten al weer ongedaan gemaakt. Na een corner verzuimde doelman Besteman de bal “op te rapen” waarna de gelijkmaker een feit was.

Vanaf de 65e minuut echter schudden veel DSV-ers alle ellende van zich af en werd het niveau beter. Terschuurse Boys probeerde veel maar slaagde in weinig. Toen Rik Berkhof in de 80e minuut een niet eens zo makkelijke kans omboog naar de 1 – 3 bleef de ploeg van Henk de Velde overeind tot het eindsignaal.

Met drie cruciale duels op rij tegen Vierhouten, Hulshorst en Hoevelaken moet DSV een goede reeks neerzetten om uit de gevarenzone te komen. A.s. zaterdag is om 14.30 uur Vierhouten op sportpark De Haere de tegenstander.