vrijdag 4 november 2011

Voorbeschouwing: OWIOS - DFS s.v.

Zaterdagmiddag 5-11-2011 om 14.30 uur wordt op sportpark Bovenmolen de wedstrijd tussen OWIOS en DFS afgetrapt. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter, E.J. Huisman uit Westervoort.

DFS en OWIOS hebben vaker tegenover elkaar gestaan, de laatste keer was vorig seizoen, de thuiswedstrijd werd toen met 3-0 gewonnen. De doelpunten voor de groenwitten kwamen van Henk Scheffel 2x en Ricardo van Hooren.
DFS lijkt een beetje hetzelfde probleem te hebben als OWIOS, namelijk de thuispartijen worden gewonnen en in uitwedstrijden lukt het niet zo goed. Echter vorige week wist DFS wel de uitoverwinning in ’t Harde te pakken. De groenwitten zijn dus gewaarschuwd, maar onze jongens hebben wat recht te zetten na het verlies van vorige week in en tegen Horst.

Het lijkt ongrijpbaar maar een ploeg met zulke verschillende gezichten, namelijk in uit- en thuiswedstrijden is bijna niet voor te stellen. Toch is dat bij OWIOS het geval, thuis weet men gevaarlijk te worden en vele kansen te creƫren, in uitwedstrijden lukt dat totaal niet. Iets voor de technische staf om toch beter voor elkaar te krijgen.

Voor de groenwitten zaak om deze wedstrijd met een goed resultaat af te sluiten om ook mee te blijven doen in het linkerrijtje, bij een overwinning zal men DFS voorbij gaan op de ranglijst. De Opheusdenaren hebben namelijk 1 punt meer uit hetzelfde aantal wedstrijden. Maar DFS zal dezelfde bedoelingen hebben en naar Oldebroek afreizen om ook de punten mee te willen nemen. Al met al genoeg ingrediƫnten om een interessante voetbalwedstrijd tegemoet te zien.

Hopelijk kunnen we veel supporters langs de lijn begroeten die met positieve steun onze jongens, naar een overwinning kunnen supporteren.
Aansluitend zal de supportersvereniging OWIOS weer de jaarlijkse bazaar houden, hopelijk kunnen we daar ook weer vele bezoekers begroeten. Er zullen weer allerlei spellen opgesteld staan en het Rad van Avontuur zal bijna onafgebroken draaien, er zijn mooie prijzen te winnen.

Volgende wedstrijd is: sv ‘t Harde  - OWIOS (12-11-‘11 om 14.30 uur).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten