zaterdag 5 november 2011

DSV '61 verliest van EFC '58

Na de 1 – 2  nederlaag tegen EFC uit Ermelo is DSV op de gevaarlijke 11e plek in de derde klasse B gekomen. Deze plek heeft de vervelende consequentie dat aan het eind van het seizoen de promotie-/degradatiewedstrijden gespeeld moeten worden voor lijfsbehoud. Weliswaar is de competitie nog lang, maar eenmaal in zo’n hoek kan het lastig zijn om er definitief uit te komen.

Foto: Eddy Bossenbroek - www.nwvfoto.nl
 
De tegentreffers vielen voor de oranjehemden beide keren op zeer vervelende momenten: amper op het veld in de 4e minuut en nauwelijks uit de kleedkamer in de 47e minuut. De 0 – 1 viel na een snelle rush aan de rechterkant terwijl de bal bij de 0 – 2 na een ongelukkig moment opeens voor een EFC-aanvaller lag die alleen maar hoefde te schieten om te scoren.

DSV stelde er aanvallend te weinig daadkracht tegenover, als waren er vele pogingen van Hofmeijer, Bakker en Hoekert.

Het alles-of-niets spelletje van DSV vanaf de 60e minuut  werd “professioneel” verstoord door nogal wat tijdrekken en toneelspelen aan Ermelose kant. Toen in de 89e minuut de 1 – 2 viel door Rik Berkhof restte er onvoldoende tijd om nog een punt uit het vuur te slepen.

Volgende week wacht DSV de uitwedstrijd tegen Terschuurse Boys, de nummer drie op de ranglijst. Dit duel begint om 14.30 uur in Terschuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten