donderdag 17 november 2011

Voorbeschouwing Hierden - OWIOS

Zaterdag 19-11-2011 om 14.30 uur wordt op sportpark Mheenzicht in Hierden de wedstrijd tussen de plaatselijke v.v. en OWIOS gespeeld. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter G.B. van Iersel uit Arnhem. Voorafgaand aan deze wedstrijd spelen pupillen F6 van Hierden F4 van OWIOS tegen elkaar en zijn meteen ook de pupillen van de week.Hierden kent tot dusverre een wisselvallig seizoen, tot dusver werden er uit 10 wedstrijden 14 punten gepakt, OWIOS heeft uit hetzelfde aantal wedstrijden 2 punten meer gepakt. Op voorhand dus een belangrijke wedstrijd om aansluiting met de bovenste helft van de ranglijst te houden.
Hierden is geen onbekende tegenstander van de groenwitten, de laatste keer dat de ploegen elkaar troffen was in de Veluwecup 2011, deze wedstrijd eindigde onbeslist in 0-0. Voorgaande seizoenen wist de Oldebroekers in Hierden nog nooit te winnen, hier is dus iets recht te zetten.

Vorige week wonnen de groenwitten de streekderby uit bij ’t Harde met 3-4, met doelpunten van Gerdo van ’t Hul, Ronald van der Beek en William van den Hul. Tot 3 keer toe werd een achterstand ingehaald en met veel inzet de overwinning uit het vuur gesleept. Eindelijk weer eens een overwinning op vreemde bodem, hetgeen naar meer smaakt. Het zou voor OWIOS goed uitkomen om deze lijn voort te zetten en ook in Hierden de overwinning mee te nemen.
Hierden speelde vorige week uit bij DFS in Opheusden met 1-1 gelijk, hetgeen over de gehele wedstrijd genomen terecht was zoals de verslagen aangeven.

Door verlies van ASVD en gelijkspel van VSCO zijn de verschillen in de kop van de ranglijst weer kleiner geworden. Bij winst mag er zeker naar boven gekeken worden, echter het puntenverschil naar plaats 11 is ook slechts 3 punten. Zaak om punten te blijven pakken om het vizier naar de bovenzijde van de ranglijst gericht te houden.

Hopelijk kunnen we onze trouwe aanhang weer begroeten langs de lijn, die met positieve inbreng onze jongens steunen in ‘t Harde.

Volgende wedstrijd is: OWIOS  - KHC (3-12-’11 om 14.30), 26-11 is een beker- en inhaalprogramma. Er zal volgende week geoefend worden, tegenstander en tijdstip zal via de website bekend gemaakt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten