donderdag 17 november 2011

Voorbeschouwing VSCO-'t Harde

Zaterdag speelt ’t Harde de tweede derby op rij. Na de thuiswedstrijd tegen Owios wacht nu de uitwedstrijd tegen VSCO.

De Kanaries mogen gerekend worden tot de titelfavorieten. Hoewel men vorige week de koppositie moest afstaan aan Blauw-Geel, is de eerste periode al wel gewonnen. Hierdoor is de ploeg van de nieuwe trainer Marcel Boelens al verzekerd van nacompetitievoetbal.

Toeval of niet, de eerste twee wedstrijden van de tweede periode leverde nog geen overwinning op voor VSCO. Uit bij ASVD werd met 2-1 verloren, terwijl men vorige week op eigen veld op 0-0 bleef steken tegen Advendo.

’t Harde heeft veel meer reden om zich zorgen te maken. De laatste drie duels werden verloren, waardoor de groen-witten zijn afgezakt naar de achtste plek. Hoewel de verschillen erg klein zijn, wordt het hoog tijd om weer punten te pakken om zo vlak voor de winterstop niet naar beneden te hoeven kijken. In de derby tegen Owios van vorige week leek het er lang op dat ’t Harde eindelijk weer punten ging pakken, maar na drie keer op voorsprong te zijn gekomen, werd er helaas met 4-3 verloren.

De derby tegen VSCO is een mooie gelegenheid voor ’t Harde om een einde te maken aan de negatieve reeks. Vorig seizoen speelden beide ploegen met 2-2 gelijk in Oosterwolde. Wat het zaterdag wordt, kunt u vanaf 14.30 uur zien op sportpark De Heughte. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Maneschijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten