vrijdag 11 november 2011

’t Harde speelt derby tegen Owios

Na negen speelrondes staat zaterdag de eerste derby voor ’t Harde op het programma. Op eigen veld gaan de groen-witten het opnemen tegen Owios.
De Oldebroekers mikken dit seizoen op een top-5 notering. Op dit moment staat men op een tiende plek met dertien punten. Dat is slechts zes punten minder dan koploper ASV Dronten. De verschillen zijn tot nu toe erg klein in de 2e klasse G, waardoor de komende vier wedstrijden voor de winterstop erg belangrijk worden.

’t Harde is na twee nederlagen op rij afgezakt naar de vijfde plek. Nog steeds een prima prestatie, maar doordat alle ploegen zo dicht op elkaar staan, kan nog een nederlaag een flink verschil maken. Vorig seizoen verloor ’t Harde op eigen veld met 1-0 van Owios en verzuimde men in de uitwedstrijd (1-1) het overwicht in de score uit te drukken.  De ploeg van Erwin Brem heeft dus wat goed te maken.

Derby’s brengen altijd iets extra’s met zich mee. Helaas heeft ’t Harde weinig goede ervaringen daarmee, dus het wordt hoog tijd om daar verandering in te brengen. Niet in de laatste plaats om in de subtop mee te blijven draaien. De derby op Sportpark Schenk begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Van Koolwijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten