maandag 18 november 2013

Weer net niet voor EVV

De heren van EVV hebben het zaterdag niet kunnen bolwerken tegen Vrivo in Vriezenveen. Hoewel de mannen van Peter Gaillard in de eerste drie sets lang gelijke tred konden houden, toonde de medepromovendus zich op de beslissende momenten slagvaardiger.

Waar de Elburgers aan het eind van de set door eigen fouten kansen onbenut lieten, vertoonden de ervaren Tukkers dan juist hun beste spel. Met 25-22, 25-20 en 25-22 kwam de thuisploeg op een 3-0 voorsprong. In de laatste set was EVV het geloof kwijt en liet de wedstrijd lopen: 25-15.

De dames van EVV dolven het onderspit tegen concurrent Heyendaal. De ploeg van Kay Bosscha begon niettemin overdonderend aan de wedstrijd en trok de eerste set in no time met 13-25 naar zich toe.
Daarna lieten de eigen opslag en de blokkering de ploeg in de steek en was de Nijmeegse studentenploeg dominant.
Via 25-17, 25-17 en 25-16 hielden de studenten vier belangrijke punten in eigen huis.