zondag 3 november 2013

s.v.’t Harde los zand in modderpoel van Teuge

s.c.Teuge had vorige week een flinke oorwassing gekregen en zou uiteraard anders het veld inkomen dan tegen v.v.Hulshorst.

De mannen die het voor het zeggen hebben bij ’t Harde zullen dit ook hebben gemeld maar de boodschap is zeker niet overgekomen.
 
De sompige grasmat die veranderde in een modderpoel mocht geen excuus vormen want hier hadden beide partijen last van.

De fysiek veel sterkere spelers van Teuge bleven letterlijk beter op de been dan de glibberende lichtgewichten van s.v.’t Harde.

In de 6e minuut resulteerde dit al in de 1-0 voor Teuge toen na meerdere slippartijen Erik Hendriks wel op de been bleef en met een prima lob doelman Grootkarzijn passeerde.

Toch kwamen de Hardenezen na een goed genomen vrij bal van Kamerbeek op een gelijke stand.

In het tweede bedrijf werd het er allemaal niet beter op en liep s.c.Teuge, via prima countervoetbal, uit na een simpele 3-1 voorsprong.

Dinand Dekker wist de einduitslag nog wel op 3-2 te krijgen maar s.v.’t Harde verliest opnieuw van een zeer matige tegenstander.

Dat het anders moet moge duidelijk zijn want het kan niet zo wezen dat een team wat mee heeft gedaan in de bovenste regionen van de 2e klasse in anderhalf jaar tijd het lachertje van de 3e klasse wordt.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten