zondag 17 november 2013

DSV'61 speelt gelijk in en tegen Teuge

In de uitwedstrijd tegen Teuge is DSV er niet in geslaagd wederom een overwinning te pakken. Na een van Doornspijkse zijde zeer matige partij mochten de oranjehemden blij zijn met één punt.

Al in de 3e minuut had doelman Dekker van DSV rood kunnen krijgen, maar scheidsrechter Brandenbarg was met geel coulant. De toegekende vrije trap spatte boven Dekker uiteen op de lat.
In de 10e minuut was het echter wel raak: een voorzet van de snelle rechterspits van Teuge werd doeltreffend afgerond: 1 – 0.

DSV speelde veelal tegen zichzelf en verder dan een paar mogelijkheden voor Johan Westerink en Alfred Hofmeijer kwam men niet. Ook in de tweede 45 minuten haalde DSV nooit hun normale niveau, de scherpte ontbrak evenals de precisie. Gelukkig scoorde Teuge geen tweede treffer, zodat DSV hoop bleef houden.

Invaller Allart Krooneman was tenslotte diegene die de 1 – 1 in de 78e minuut scoorde en daardoor werd het spel van DSV iets minder slecht. Na het laatste fluitsignaal stapten twee ontevreden ploegen van het veld, maar door gunstige uitslagen kan DSV, wanneer zij volgende week de thuiswedstrijd tegen SEH wél wint toch beslag leggen op de tweede plek.