zondag 10 november 2013

EVV Heren 1 boekt eerste thuiszege

De volleyballers van EVV pakten zaterdag een belangrijke overwinning tegen VoCASA. In een duel dat meer spannend dan goed was trokken de Elburgers met 3-1 aan het langste eind (25-23, 23-25, 25-20, 25-22).


Na de zeperd van vorige week tegen Orion kreeg EVV deze week nog een tegenslag te verwerken. Diagonaalspeler Robert van Esterik brak op training zijn duim en is de komende tijd uitgeschakeld. Tegen VoCASA werd zijn rol echter meer dan verdienstelijk waargenomen door Robert van het Goor.
 
Na een stroef begin toonde de linkshandige Elspeter zich, zowel aan het net als vanachter de driemeterlijn, een ware plaag voor de Nijmeegse blokkering. Onder leiding van de uitblinkende libero Herjan de Groot was de passing aan Elburger zijde bovendien uitstekend verzorgd. De eerste thuiszege van EVV was daarom, ondanks de uitglijder in de tweede set, dik verdiend.

De damesploeg van EVV kon het thuis niet bolwerken tegen DVO uit Hengelo (Gld). De Achterhoekers wonnen de eerste drie sets met speels gemak.
In het laatste bedrijf bood de jeugdige Elburgse ploeg veel meer weerwerk, maar het was niet genoeg om de set te winnen. (15-25, 14-25, 9-25, 23-25).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten