maandag 11 november 2013

ODI springt het podium op tijdens groepsspringwedstrijd

Afgelopen zaterdag 9 november 2013 was het dan zover, de plaatsingswedstrijd Groepsspringen in Nunspeet. De dag waar ODI, als vereniging, vele trainingen aan gewijd hebben. De Junior- en Seniorgroep van gymnastiekvereniging ODI ’t Harde sprongen dit seizoen voor het eerst mee in een compleet nieuwe samenstelling van alleen maar meiden.


De Juniorgroep sprong mee op D-niveau, dit betekent 8 sprongen uit vereiste oefenstof. Het team had gemiddeld 4 andere teams waar zij tegen moesten strijden en voelden zich uitgedaagd.
Zij hebben een fantastische prestatie neergezet en hebben zich tevens op diverse onderdelen geplaatst voor de Regio Finale in Lunteren 2014. Zo zijn zij 2e op de Airtumblingbaan en op de Springplank – Kast geworden! Ze behaalden een mooie 4e plek op de Minitrampoline waarbij ze helaas net niet mee door zijn.

De dames Seniorgroep die mee sprongen op het C-niveau met totaal 8 sprongen, waarvan 2 verplichte en 6 keuze sprongen. Zij hebben een pittige strijd moeten leveren maar mogen evenals de Juniorgroep trots op zichzelf zijn!
De Seniorgroep heeft zich geplaatst op de 3e plek op de Airtumblingbaan. Daarnaast zijn zij op de Minitrampoline en Minitramp – Pegasus 4e geworden en daarvoor helaas net niet door naar de Regio Finale.
 
Deze dag van 08.00 uur tot ongeveer 15.00 uur in Nunspeet was een super mooie ervaring voor deze 2 groepen. Zij hebben zich zo kunnen meten tegenover de andere groepen, wat een goede ervaring opleverde! Trainsters Berrie Fijn en Sharon Kroek zijn met een uitermate tevreden gevoel naar huis gegaan en kijken al uit naar de Regiofinale.
 
Deze Groepsspringwedstrijd werd mede door gymnastiekvereniging O.D.I. ’t Harde georganiseerd met 12 deelnemende verenigingen uit de Veluwe-streek. Een geslaagde dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten