zondag 24 november 2013

DSV'61 wint inhaalwedstrijd en stijgt naar 2e plaats

DSV ’61 heeft de inhaalwedstrijd tegen SEH met een 4–1 winst afgesloten.
Door dit resultaat bezetten de Doornspijkers de 2e plek met een achterstand van 4 punten op koploper Hoevelaken.

Het grootste gedeelte van de wedstrijd was er sprake van een meer aanvallend DSV dat in A-junior Gerrit Jan Haverkamp een goede debutant had. Helaas moest hij na 40 minuten met een schouderblessure uitvallen.

DSV was de betere ploeg en drukte dat in de 24e minuut voor het eerst uit in een treffer van Alex Bouwman na een vrije trap van Wilco Hofmeijer.
De ruststand had zomaar 3–0 kunnen zijn maar bij schoten van Johan Westerink en Alfred Hofmeijer stonden paal en lat in de weg.

In de tweede helft drukte DSV – nog steeds zonder de geblesseerde aanvoerder Jan van Norel – SEH steeds vaker op eigen helft terug, maar ook toen viel de treffer niet meteen. Pas in de 63e minuut scoorde uitblinker Stefan Bakker na de mooiste aanval van de wedstrijd de 2–0 na een goede assist van Gerrit Hoekert.

Toen Gerrit Hoekert in de 75e minuut de 3–0 liet aantekenen deed SEH in dezelfde minuut iets terug en stond de 3–1 op het scorebord. Wilco Hofmeijer liet een uitstekende kans(penalty) op 4–1 liggen, maar uiteindelijk werd de 4–1 toch bereikt door - wederom -Stefan Bakker die een goede voorzet van – wederom - Gerrit Hoekert knap met het hoofd afrondde.

Zaterdag a.s. de nummer twee DSV tegen de nummer drie VSCO, aanvang 14.30 uur op sportpark De Haere.