dinsdag 5 november 2013

DSV'61 nieuwe vaste deelnemer Veluwecup


Het grootste voorbereidingstoernooi van de Veluwe krijgt er een geweldige impuls bij. Na vele momenten van overleg heeft DSV ’61 bevestigd dat zij vanaf de komende editie (2014; Elburg) zullen gaan deelnemen aan de Veluwecup.


Bovendien zal een delegatie van de Doornspijkse voetbalvereniging een actieve bijdrage gaan leveren aan de organisatie van de komende edities.
De deelname van DSV ’61 maakt de weg vrij voor een verdere uitbreiding van het toernooi. Het eerste lustrum zal gevierd worden met een groter aantal deelnemende ploegen dan in de afgelopen edities.

Vanaf dinsdag 5 augustus 2014 zullen zes in plaats van de gebruikelijke 4 teams gaan strijden om de prijzenpot en de imposante bokaal. Het uitgangspunt van het de Veluwecup blijft ongewijzigd. Het deelnemersveld zal blijven bestaan uit louter verenigingen van de Noord West Veluwe, waardoor iedere wedstrijd het karakter van een derby heeft.

Door de nieuwe opzet zal er op zaterdag 16 augustus een heuse finaledag plaatsvinden. Daardoor wordt de supporters nog meer spektakel geboden dan al het geval was tijdens de voorgaande edities.
Het complete programma, inclusief het definitieve deelnemersveld wordt naar verwachting begin 2014 bekend gemaakt. De nieuwe opzet geeft de Veluwecup nog meer exposure en wordt daardoor veel interessanter voor bedrijven om hun naam aan het toernooi te koppelen.

Een van de doelstellingen van de organisatie is om een partner te vinden die zijn naam aan de Veluwecup wil koppelen. Geïnteresseerde bedrijven worden uitgenodigd om zich uitgebreid te laten informeren over de mogelijkheden. De contactgegevens zijn terug te vinden op de site www.veluwecup.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten