maandag 4 november 2013

Familie bazaar bij OWIOS, zaterdag 9 november

Op zaterdag 9 november organiseert OWIOS de traditionele familie bazaar.

Men kan doel schieten, balletje hooghouden, spijker slaan en er staat en mooie grabbelton. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen te verdienen. Natuurlijk ontbreekt de grote rad deze avond niet. Er zullen maar liefst 100 rondes aan het grote rad gedraaid worden.
 

Ook zullen er tien ronden gedraaid worden special voor de OWIOS jeugd, hierbij zijn fantastische prijzen te winnen. Alle jeugdleden hebben ook een gratis lot ontvangen zodat ze meedoen om de prijzen. De overige loten zullen door diverse spelers van het eerste elftal verkocht worden. 

Dus alle redenen voor alle leden, vaders, moeders opa's en oma's om deze avond mee te komen voor een leuke en gezellige avond in ons clubhuis.

De bazaar begint om 17.00u en duurt tot 22.00u, vanaf ongeveer 19.00u zullen de kinderrondes gedraaid worden. Daarvoor speelt om 14.30u het eerste elftal een belangrijke thuiswedstrijd tegen Sparta Enschede. Reden temeer voor een gezellige middag/avond bij OWIOS.

Als laatste zal de uitslag van de grote verloting van de supporters vereniging bekend gemaakt worden en zal er een heuse veiling worden gehouden waar men kan bieden op diverse items. Onder andere een weekje Frankrijk, kaarten van PEC Zwolle en een OWIOS tenue.

Dus iedereen is van harte welkom zaterdag 9 november vanaf 17.00u.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten