maandag 14 mei 2012

Zesenveertigste editie VSCO’61 Schoolvoetbaltoernooi

Vrijdag 18 mei wordt door VSCO’61 voor de zesenveertigste keer het VSCO’61 Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd. Er zullen 14 jongens- en 15 meisjesteams van basisscholen uit de gemeentes Oldebroek en Elburg op de velden van Sportpark De Heughte strijden om de titel.
De jongens van De Duif en de meisjes van De Regenboog Oldebroek zijn hierbij titelverdediger.

De wedstrijden beginnen om 9.30 uur. De jongens zullen 11 tegen 11 spelen op een heel veld en de meisjes zullen op een half veld 7 tegen 7 voetballen. De wedstrijdduur bedraagt 16 minuten.

Om 16.20 uur zullen de finales van het toernooi gespeeld worden. Direct aansluitend op de finales zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De prijzen zullen om circa 16.45 uur worden overhandigd door Pepijn Klein Heerenbrink, Bedrijvenadviseur van toernooihoofdsponsor Rabobank Noordwest-Veluwe.

De prijswinnaars ontvangen een fraaie beker en daarnaast zullen de winnaars van het jongens- en meisjestoernooi deelnemen aan de Regiofinale Schoolvoetbal van de KNVB district Oost.

Alle deelnemers zullen als herinnering een leuke toernooiattentie ontvangen.

Zonder de inzet van vrijwilligers en de bijdrage van sponsoren Rabobank Noordwest-Veluwe en Extran zou dit toernooi niet mogelijk geweest zijn. We willen hen dan ook hartelijk danken voor de inzet en bijdrage.

We hopen op wederom een geslaagd schoolvoetbaltoernooi en wensen een ieder veel succes, voetbalplezier, sportiviteit en natuurlijk gezelligheid toe. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, kortom iedereen is van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen op sportpark De Heughte om zijn of haar favoriete team aan te moedigen. De entree is gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten