donderdag 10 mei 2012

Voorbeschouwing Owios - Zeewolde

Zaterdagmiddag wordt op sportpark Bovenmolen de laatste reguliere thuiswedstrijd van dit seizoen voor OWIOS in de 2e klasse G afgewerkt. De aftrap zoals gebruikelijk om 14.30 uur en de wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter, de heer H. Klein Kromhof uit Daarlerveen.

Als het goed is werken de groenwitten uit Oldebroek vanmiddag hun laatste thuiswedstrijd afm Om niet afhankelijk te zijn van andere wedstrijden zal er dan wel gewonnen moeten worden. De gasten uit Zeewolde kunnen niet maar aan promotie/degradatie wedstrijden ontkomen, wel kan men rechtstreekse degradatie nog ontlopen maar dan zal er sowieso gewonnen moeten worden en is men afhankelijk van de KHC en Advendo ’57.

Ook bij winst kan men OWIOS niet meer achterhalen omdat het verschil in punten nu 4 is. In dat geval zijn de Oldebroekers afhankelijk van genoemde clubs om wel of niet te ontkomen aan promotie/degradatie wedstrijden.
Zeewolde doet zelfs nog mee om het winnen van de 3e periode maar hier zal men geen profijt van kunnen hebben omdat men sowieso niet aan promotie/degradatie wedstrijden ontkomt, de wedstrijden in beide nacompetities worden tegelijkertijd gespeeld.
Genoeg over de reglementen, nu een terugblik op vorige week. OWIOS heeft zich niet veilig kunnen spelen tegen concurrent KHC, er werd met 2-1 verloren. Het enige doelpunt is gescoord door Rafi Darcin. De groenwitten zijn met een heel slechte reeks bezig wat ook blijkt uit de voorlaatste plaats in de 3e periode.
Onze tegenstanders van vandaag daarentegen zijn zoals gezegd met een heel goede periode bezig. Vorige week werd er thuis zelfs gewonnen van de nummer 3 DFS Opheusden met niet mis te verstane cijfers, 5-2.

Aan de uitwedstrijd in Zeewolde op kunstgras houdt OWIOS wel goede herinneringen over, toen werd er 0-2 gewonnen. Doelpunten voor OWIOS werden gemaakt door Gerdo van ‘t Hul en William van den Hul.

Zaak is om op dit resultaat door te borduren en de wedstrijden van de laatste periode achter zich te laten en trainer Johan Warmelink met opgeheven hoofd uit Oldebroek te kunnen laten vertrekken en zich te gaan richten op het nieuwe seizoen.

Zeewolde neemt een supportersbus mee uit de polder dus laten wij groenwitten ons niet onbetuigd laten en ook in groten getale onze jongens aanmoedigen en supporteren naar klassebehoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten