zondag 13 mei 2012

Elburger SC verliest van Go Ahead Kampen

Het enige wat er toedeed in de laatste officiële competitiewedstrijd tussen de Elburger Sportclub en Go Ahead Kampen, die eindigde in een 2-0 overwinning voor de rood-gelen, was misschien de positie (11 of 12) waarop de blauw-witten tenslotte zouden eindigen.

De Elburger Sportclub gaat zich nu, in eerste ronde van de na-competitie, opmaken voor een tweeluik tegen KHC, dat even bizar als verrassend de 3e periode in de 2e klasse G in de wacht sleepte.

Het treffen in Elburg had  weinig om het lijf. Beide ploegen waren duidelijk al met de gedachten bij de komende veel belangrijkere wedstrijden.
De Kampenaren toonden wel aan over wat meer kwaliteiten te beschikken, maar wisten dit in de eerste helft nog niet in cijfers uit te drukken.

Ook na de hervatting bleef het scorebord nog enige tijd onaangeroerd maar halverwege kwamen de rood-gelen op voorsprong na een treffer van Sander Morren en wist Hussein Raza even later de score zelfs te verdubbelen. Doelman Frans Koornberg stopte daarna nog een strafschop van zijn collega Kees Kostwinder nadat Raoul Jessurun een nogal pittige overtreding had begaan op een Go Ahead aanvaller. De uitstekend leidende scheidsrechter Meulenkamp uit Ommen was in dit geval zeer mild voor de Elburger. Vlak voor tijd was hij dat evenwel niet voor de inmiddels ingevallen Ben Hofstra door deze speler, na een  overtreding,  wèl de (enige) gele kaart te tonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten