maandag 14 mei 2012

Prins Bouw hoofdsponsor Toer de Dellen / samen sportief voor Kika

Op zaterdag 16 juni 2012 vindt de eerste editie van Toer de Dellen plaats. De volledige opbrengst is bestemd voor Kika (KinderenKankerVrij). Toer de Dellen dankt zijn naam aan het gelijknamige rondje Dellen van circa 30 km. De route leidt door de prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeentes Oldebroek, Heerde en Elburg.

Aannemingsbedrijf Prins Bouw uit ’t Harde treedt op als hoofdsponsor voor dit geweldige initiatief. Hiervoor ontvangt directeur Wim Prins uit handen van Toer de Dellen voorzitter Eddie van Olst als eerste een Toer de Dellen ’t shirt. Dit ‘t shirt ontvangen alle deelnemers op de dag van het evenement.

Foto vlnr: Eddie van Olst, Wim Prins en Aartje Prins 

Op de vraag waarom de heer Prins zijn naam aan dit evenement verbindt is het antwoord duidelijk; “Stichting Toer de Dellen is een initiatief van de Familie Kroes uit Oldebroek. Het gezin bestaat uit Teun, die al 22 jaar bij ons werkt, Corine, Thijs (10 jaar) en Bas (7 jaar). Beide kinderen hebben in hun jonge leven te maken gehad met kanker.



Van dichtbij heb ik meegeleefd met het gezin tijdens de zeer intensieve periodes van ziekenhuisbezoeken, operaties en chemokuren.

Voor Thijs en Bas is er weer een toekomst. Maar er zijn ook nog steeds kinderen die overlijden als gevolg van deze vreselijke ziekte. Daarom moet er nog meer onderzoek komen om behandelingen en medicatie te ontwikkelen waardoor de genezingskans voor kinderen verder wordt verhoogd”, aldus Wim Prins.
Elke sportieve wijze om het rondje Dellen te maken is toegestaan. Fietsen, wandelen, hardlopen, skeeleren etc... Dus iedereen kan meedoen!
Ook meedoen? Inschrijven kan tot 27 mei via www.toerdedellen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten