zondag 6 mei 2012

Gelijkspel voor VSCO 61

Tegen Veensche Boys komt VSCO’61 in haar laatste thuiswedstrijd in deze reguliere competitie niet verder dan een 1-1 gelijkspel.  Met de rust kijkt VSCO’61 tegen een 0-1 nederlaag aan. In de tweede helft weten de Oosterwoldenaren langszij te komen en toch nog een punt aan de wedstrijd over te houden.

Over het geheel genomen is VSCO’61 de bovenliggende partij. De eerste kansen zijn voor VSCO’61, maar scoren blijkt vanmiddag moeilijk. Martijn Pluim, Gerwin de Leeuw en Bert van ’t Hof weten echter niet te scoren. De eerste de beste mogelijkheid van Veenche Boys is direct raak. In de 34e minuut scoort Delano Flemming uit een counter. Vier minuten later redt Martijn Top op een kopbal van dezelfde Flemming en in de rebound op een inzet van Friso Doornhof.

De tweede helft zet VSCO’61 aan om op gelijke hoogte te komen. Gerwin de Leeuw mist een vrije kans. In de 58e minuut wordt Veensche Boys speler Edwin van der Molen met rood van het veld gestuurd na een overtreding op Ruben Buijserd. VSCO’61 krijgt voldoende kansen om gelijk te maken en het is uiteindelijk Gert Schreurs die in de 74e minuut met een fraaie treffer de 1-1 op het scorebord brengt.
VSCO'61 speelt volgende week zaterdag uit tegen de kampioen van de 2e klasse, Blauw-Geel'55.