donderdag 17 mei 2012

Elburger SC niet verder dan 1-1 tegen KHC

De Elburger Sportclub had, zeker in de eerste helft, nauwelijks een pasklaar antwoord op de onverschrokkenheid en het lef van 2e klasser KHC. Dat het duel tenslotte onbeslist eindigde (1-1) dankt men hoofdzakelijk aan de klasse van  doelman Frans Koornberg, die zijn ploeg met enkele fantastische reddingen op de been hield.

De Elburger-afweer had de handen vol aan de Kamper aanvalslinie, waarin de balvaste en handige Ibrahim Tuncer de lakens uitdeelde. Met zijn acties zorgde hij niet alleen voor het nodige gevaar, maar bracht ook zijn teamgenoten meerdere malen in stelling.

De eerste echte kans voor de Elburgers ontstond pas na een half uur spelen, waarbij Marvin Visscher de voet net niet voldoende tegen de bal kon krijgen na een voorzet van Mark Jaket.

De blauw-witten, voor deze gelegenheid in oranje gestoken, kregen na rust wel wat meer grip op de tegenstander, maar het was de thuisclub die na een uitstekende aanval middels Tom Diender de score opende.
In een fase waarin de 1e klasser wat dreigender voor het doel van de 41-jarige sluitpost Cor Straetemans opdook bracht de inmiddels ingevallen Bert Jan Kragt met een rake kopbal de balans dan ook weer in evenwicht.

Hiermee behouden de Elburgers vooruizichten op de finale, maar dan zal  a.s. zaterdag in de thuiswedstrijd (aanvang 14.30 uur) wel gewonnen moèten worden. Een eventuele verlenging, zou bij een gelijke stand, zelfs tot de mogelijkheden behoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten