zondag 6 mei 2012

OWIOS laat zich de kaas van het brood eten

OWIOS maakt het spannend in de strijd tegen het ontlopen van de nacompetitie. In Kampen hadden de Oldebroekers zich veilig kunnen spelen maar KHC was op alle fronten feller dan OWIOS. Alle duels werden verloren, passes kwamen niet aan of sprongen van de voet.

KHC was veel gevaarlijker en met 2 mooie doelpunten van linker spits Ibrahim Tuncer nam het voor rust en 2-0 voorsprong. In de 2e helft probeerde OWIOS uit een ander vaatje te tappen, drong KHC op eigen helft terug maar echt gevaarlijk werd het niet.
Halverwege de tweede helft kwamen Ricardo van Hooren en David Maat voor Gerdo van ’t Hul en Johan van Olst. De druk werd opgevoerd wat in de 76e min de aansluitingstreffer opleverde. Een hoekschop van Bennie Veldhoen werd met het hoofd verlengd door Erik Fien, die de bal door Rafi Darcin in het doel zag belanden: 2-1.  Wat OWIOS ook probeerde de gelijkmaker viel niet meer. Ricardo van Hooren liep nog wel tegen een rode kaart aan.

In de laatste wedstrijd thuis tegen Zeewolde zal er toch echt gewonnen moeten worden om de nacompetitie te ontlopen.
Aanvang van deze belangrijke wedstrijd op Bovenmolen is 14.30 uur.