maandag 21 mei 2012

VSCO’61 A- en B-juniorentoernooi

Aankomende week zal bij VSCO’61 het VSCO’61 A- en B-juniorentoernooi gespeeld worden. Maandagavond 21 mei zullen de B-junioren spelen en woensdagavond 23 mei is het de beurt aan de A-junioren. Op beide avonden beginnen de wedstrijden om 18.45 uur.

Aan het B-juniorentoernooi zullen naast organisator VSCO’61 ook Owios, Elburger SC en WHC deelnemen. Bij het A-juniorentoernooi bestaat het deelnemersveld uit VSCO’61, Owios, Elburger SC en Zwolsche Boys.

Elke deelnemende vereniging zal in deze wedstrijden het beoogde B1- of A1-elftal voor het komende seizoen in actie laten komen.
Gezien het deelnemersveld beloven het spannende wedstrijden te worden, waarbij er op beide avonden mooie derby’s op het programma staan.

Alle deelnemers spelen 3 wedstrijden van 35 minuten. Om 21.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De winnaars zullen hierbij leuke prijzen ontvangen.

Zonder de inzet van vrijwilligers zou dit toernooi niet mogelijk geweest zijn. De toernooi-organisatie is hen dan ook bij voorbaat dank verschuldigd voor de inzet en bijdrage.

Afgevaardigden van de deelnemende verenigingen, vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, kortom iedereen is van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen op sportpark De Heughte om zijn of haar favoriete team aan te moedigen. De entree is gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten