vrijdag 11 mei 2012

TOER DE DELLEN 2012

Stichting Toer de Dellen is een initiatief van de familie T. Kroes uit Oldebroek. Het gezin bestaat uit Teun, Corine, Thijs en Bas. Beide kinderen hebben in hun nog jonge leven te maken gehad met kanker. Thijs in 2005 en Bas in 2011. Na 2 keer een zeer intensieve periode van ziekenhuisbezoeken, operaties en chemokuren is er nu weer toekomst voor hen.

Helaas zijn er ook nog steeds kinderen die overlijden als gevolg van deze vreselijke ziekte! Om het mogelijk te maken dat er meer onderzoeken komen om behandelingen en medicatie te ontwikkelen is het idee ontstaan om in actie te komen voor KIKA.

Op zaterdag 16 juni 2012 gaan zoveel mogelijk deelnemers zo vaak mogelijk een 'Rondje Dellen' maken. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa.


Het ‘rondje dellen’ kan op diverse manieren worden afgelegd, fietsen, wandelen, steppen of hardlopen. De deelnemers kunnen de uitdaging dus zo groot maken als ze zelf willen.

Toer de Dellen dankt haar naam aan een in de omgeving geliefde fiets en hardlooproute door de prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeenten Oldebroek, Heerde en Elburg. De ronde is ongeveer 30 km.

De actie wordt ondersteund en mede mogelijk gemaakt door voetbalvereniging OWIOS en zal plaatsvinden vanaf Sportpark Bovenmolen in Oldebroek.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.toerdedellen.nl 

Inschrijven om deel te nemen en zo een bijdrage te leveren voor KIKA kan t/m 27 mei 2012 via de website www.toerdedellen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten