maandag 21 mei 2012

Inlne-skating team Keep Moving pakt bronzen plak op het NK

Het inline-skating team Keep Moving uit ’t Harde heeft voor een grote verrassing gezorgd door op de aflossing voor teams een bronzen plak te halen tijdens de Nederlands Kampioenschappen in Haulerwijk afgelopen weekend.

Herrald Vinke (’t Harde), Kevin Spronk (Elburg), Jaimy Horst (Heerde) rijden voor het inline-skatingteam Keep Moving uit ’t Harde. Zij hebben een geweldig toernooi gereden afgelopen weekend 17,18 en 19 mei tijdens de Nederlands Kampioenschappen Baan in Haulerwijk.

De aflossing over 15 ronden is altijd spectaculaire onderdeel en brengt veel spanning met zich mee. Gezien de top 10 klasseringen deze week op verschillende onderdelen ( 300 meter, 500 meter, 1000 meter, puntenkoers en afvalkoers) wisten we dat het mogelijk zou zijn om met de besten mee te gaan voor het podium, maar dan moest wel alles kloppen. Op het juiste moment vertrekken, geen foute wissel maken, goed afdrukken, maximaal rijden, kortom alles moest kloppen.

Dat deden onze mannen geweldig, nadat ze de voorrondes door waren als eerste tijdsnelste, stonden ze in de finale en reden ze het asfalt uit het parcours, Herrald schoot als een komeet uit de startblokken, waarna hij Jaimy afduwde, die op zijn beurt na een ronde volle bak te hebben gereden Kevin afloste die op zijn beurt nadat hij een ronde lang het vuur uit zijn sloffen had gereden Herrald weer afloste. Dit resulteerde uiteindelijk dat zij na 15 ronden alles te hebben gegeven een 3de plaats op het podium. Onze mannen straalden van geluk nadat zij het verdiende brons om de nek kregen gehangen.

Bron: Arjan de Graaf
Wij bedanken dan ook alle sponsoren die hier hun steentje aan hebben bijgedragen door ons team te steunen, voor meer informatie gaat u naar www.ist-keepmoving.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten