vrijdag 25 mei 2012

VSCO’61 en KHC in duel om promotie

Zaterdag treft VSCO’61 in de finaleronde in Kampen op sportpark De Venen K.H.C.  In een dubbel treffen zal uitgemaakt worden wie volgend seizoen uitkomt in de eerste klasse. Het duel begint om 17:00 uur en wordt geleid door scheidsrechter G.J.Beltman uit Rijssen. Hij wordt geassisteerd door  de heer H.G. van Diepen en D. van den Bosch.

Het treffen tussen beide verenigingen was op voorhand niet verwacht. VSCO’61 wist al snel de eerste periodetitel binnen te halen, maar KHC stond lange tijd onderaan in de competitie. Met een geweldige serie na de winterstop wisten de mannen van vertrekkend trainer Berry Wezenberg zich op de laatste dag veilig te spelen en tevens de derde periodetitel op te eisen. Een prestatie van jewelste en daarbij wist KHC in de eerste ronde de Elburger SC over twee wedstrijden te kloppen, waardoor de Elburgers degraderen naar de tweede klasse. Thuis werd het 1-1 en in de uitwedstrijd werd een 0-1 overwinning geboekt door een doelpunt van Ibrahim Tuncer.

VSCO’61 wist in de eerste ronde op overtuigende wijze Enter Vooruit op zij te zetten. In Enter werd een onverwachte, maar verdiende 1-4 overwinning geboekt en thuis werd uiteindelijk met 4-0 gewonnen via twee doelpunten van Wim de Vries en van Martijn Pluim.
In de competitie troffen beide teams elkaar. In de thuiswedstrijd wist VSCO’61 met 2-1 te winnen, terwijl de uitwedstrijd met 1-0 verloren werd. Het belooft dan ook twee spannende en boeiende duels te worden tussen beide teams om uiteindelijk de promovendus aan te wijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten