donderdag 31 mei 2012

Derde editie VSCO’61 Elabo G-voetbaltoernooi

Zaterdag 2 juni wordt de derde editie van het VSCO’61 Elabo G-voetbaltoernooi gespeeld. In 2010 is met de eerste editie een stevige basis onder het toernooi gelegd, getuige de wederom grote animo van deelnemers en sponsors.

Er zullen op 2 juni 15 teams uit o.a. Enschede, Doetinchem, ’t Harde, Oosterwolde, Wageningen, Kampen, Duiven, Wezep, Heerde en Ede deelnemen aan het toernooi. De deelnemers zullen 7 tegen 7 op een half veld spelen in 3 verschillende poules. Vanaf 10.00 uur zullen de deelnemers strijden om de wisseltrofee, die de winnaars een jaar lang in hun bezit mogen houden.

Het toernooi zal om 09.45 uur geopend worden door de voorzitter van de Toernooicommissie van VSCO’61, Martien Groenevelt. De prijsuitreiking zal rond 15.00 uur plaatsvinden in het bijzijn van Jan Hulleman van toernooihoofdsponsor Elabo Arbeidsconsultancy en wethouder Carlo Van Dijk van de Gemeente Oldebroek. Alle deelnemers zullen een mooie prijs ontvangen.

Rond het middaguur krijgen alle spelers een lunch aangeboden die mogelijk gemaakt wordt door Bakkerij Spijkerboer, De Fruitoloog en FrieslandCampina. Tot slot zal ook dit jaar de Gele Kanarie weer zorgen voor het nodige vertier.

Na de prijsuitreiking gaat het programma verder met een barbecue verzorgd door Slagerij Henk van de Weg en een optreden door het Nederlandstalige Duo Remix. Het is de bedoeling dat er tijdens het optreden zoveel mogelijk deelnemers in het oranje gekleed gaan. Dit om alvast in de stemming te komen voor het naderende EK voetbal. Om 17.00 uur zal de dag afgesloten worden.

Zonder de steun van sponsors Elabo Arbeidsconsultancy, Rabobank Noordwest-Veluwe, Marvada, Veluwenkamp Bedrijven, Reggefiber, Elburg Foods en Alfa Accountants en Adviseurs zou het toernooi niet kunnen bestaan. Samen met de organisatie willen zij de deelnemers een onvergetelijke dag bezorgen. Wij willen de sponsors hartelijk danken voor hun bijdrage en inzet.

Dit jaar zullen alle deelnemers ter herinnering aan het toernooi een mooie medaille ontvangen. Daarnaast zullen alle deelnemers door de sponsors beschikbaar gestelde attenties ontvangen.

De organisatie verwacht een gezellige, maar ook spannende dag, waarbij de deelnemers tot het uiterste zullen gaan om de VSCO’61 Elabo G-voetbaltoernooi wisseltrofee in bezit te krijgen. Iedereen is van harte uitgenodigd zaterdag 2 juni een kijkje te komen nemen op sportpark De Heughte om de deelnemers aan te moedigen. De entree is gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten