vrijdag 4 mei 2012

OWIOS op bezoek bij KHC

Zaterdag 05-05-2012 om 14.30 uur wordt op sportpark De Venen in Kampen de laatste uitwedstrijd van de competitie van de 2e klasse G gespeeld. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter M. Schuhmacher uit Ermelo.

KHC is geen erg bekende tegenstander van OWIOS, maar in de thuiswedstrijd van de groenwitten is wel gebleken dat deze tegenstander niet onderschat moet worden. Deze wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel, na eerst met 3-0 voorgestaan te hebben, werd onder het toeziend oog van Kampenaar Jaap Stam vanaf de 78e minuut deze voorsprong nog weer weggegeven.

Inmiddels zijn we bijna aan het einde van deze competitie beland en worden de nodige beslissingen gemaakt. Als OWIOS niet nog om promotie-degradatie wil spelen want rechtstreeks degraderen kan sowieso niet meer dan zullen in de laatste 2 duels zeker nog punten gepakt moeten worden. Dit tegen concurrent KHC die nu op punten achterstand staan en als laatste tegen Zeewolde dat nog tegen rechtstreekse degradatie vecht.

KHC is met een zeer sterke reeks bezig, waarbij verrassend thuis van Horst werd gewonnen en zelfs uit bij DFS. De Oldebroekers zijn dus gewaarschuwd dat men hier zaterdag niet zomaar even de punten op kan gaan halen. Er zal dus weer scherp vanaf de aftrap gespeeld moeten worden en met veel passie en inzet de duels aangaan. Als dan onze snelle voorwaartsen goed in stelling gebracht kunnen worden dan is een goed resultaat zeker mogelijk.

KHC heeft de laatste competitiewedstrijd uit  tegen Zwolsche Boys met  1-3 gewonnen en de zaterdag ervoor zelfs met 1-4 uit bij DFS in Opheusden.

De groenwitten daarentegen hebben de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Hierden met 1-2 verloren en doen het ook erg slecht in de 3e en laatste periode.

Voordeel is misschien dat concurrenten Advendo ’57 en Zeewolde deze zaterdag respectievelijk tegen de kampioenskandidaat Blauw Geel ’55 en het hooggeklasseerde DFS spelen. Maar de Oldebroekers kunnen het beste maar gewoon de eigen wedstrijden winnen om niet afhankelijk van anderen te worden.

Hopelijk kunnen we onze trouwe aanhang weer begroeten langs de lijn, die met positieve inbreng onze jongens steunen langs de lijn.

Volgende en laatste competitiewedstrijd is: OWIOS – Zeewolde, zaterdag 12-5 om 14.30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten