zondag 6 mei 2012

sv 't Harde wint haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen

De s.v.’t Harde heeft in haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen een prima overwinning behaald.

Tegenstander v.v.Hierden kon niet datgene brengen wat men in de thuiswedstrijd had laten zien en  het  spel van s.v.´t Harde was van die kwaliteit dat zelfs de meest trouwe kantinebezoekers tot aan het rustsignaal bleven kijken ondanks het feit dat er niet gescoord werd.

Goed lopende aanvallen met meerdere driehoekjes achter elkaar brachten de handen op elkaar bij het publiek en met name de beide backs waren in hun element doordat beiden meerdere malen op konden stomen tot in de zestien van de tegenstander door goed en snel combinatiespel.

Na de rust temperde het geheel een beetje maar werden de kansen op doelpunten aan de kant van ’t Harde groter.
Ronald van Putten had met een prima solistische actie de stand al op 1-0 kunnen brengen maar zijn iets te slappe schot werd op de doellijn gekeerd maar niet veel later wist Edwin van Egteren  uit een vrije bal van de voet van Arnold Visch simpel binnen te tikken en alsnog de voorsprong te bewerkstelligen.

Het slotoffensief was voor v.v.Hierden wat in de allerlaatste minuten van de blessuretijd dacht dat de gelijkmaker nog binnen gekopt werd maar een voorafgaande overtreding werd door scheidrechter Beldman juist geconstateerd waardoor de rake kopbal werd afgekeurd.
Een prima overwinning van de Groen-wit formatie wat zelfs nog uitzicht houdt op een periodetitel maar dan moet een compleet en zwaar ingewikkeld scenario van alle kanten kloppen.

De s.v. 't Harde gaat volgende week zaterdag op bezoek bij de Veensche Boys.