vrijdag 11 mei 2012

’t Harde sluit competitie af tegen Veensche Boys

Zaterdag speelt ’t Harde de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Tegenstander is Veensche Boys uit Nijkerkerveen.
Voor beide ploegen staat er weinig op het spel, al zullen de rasoptimisten nog wijzen op de kleine kans die ’t Harde heeft op nacompetitievoetbal.

Het scenario wat daarvoor moet zorgen, is echter zo onwaarschijnlijk dat niemand hier serieus rekening mee houdt. De groen-witten kunnen hoe dan ook terugkijken op een geslaagd seizoen. De huidige vijfde plek is een uitstekende prestatie in deze sterke 2e klasse G.

Veensche Boys is een van de ploegen die vooraf bovenin werd verwacht, maar vorige week speelde de ploeg uit Nijkerkerveen zich pas veilig. Veensche Boys had in maart een trainerswissel nodig om weer tot resultaten te komen. Een teleurstellend seizoen dus voor de ploeg die vorig seizoen nog in de 1e klasse speelde.

Speciaal tintje zaterdag is dat ‘t het laatste officiële duel is van Erwin Brem als hoofdtrainer en van Edwin van Egteren als speler. Beiden hebben veel betekend voor de vereniging en verdienen een waardig slot van de competitie.

De wedstrijd in Nijkerkerveen begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Rorije.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten