donderdag 3 mei 2012

VoetbalVriendenToernooi OWIOS

Op vrijdag 18 Mei 2012 (dag na Hemelvaartsdag) organiseert OWIOS haar derde Vriendentoernooi.

Dit toernooi is bestemd voor vrienden, familie, kennissen, collega’s, bedrijven die een dag vol voetbalplezier willen beleven.

Het toernooi zal aan het begin van de middag van start gaan en nog omlijst met tal van activiteiten met onder andere de grote pan. Tegen het eind van het toernooi zal de DJ beginnen met draaien van diverse plaatjes, zodat er na het toernooi de mogelijkheid is om nog eens rustig de middag te bespreken.

Het is een 7 tegen 7 voetbaltoernooi op een half veld (1 keep(st)er en 6 veldspeel(st)ers). Het team mag maximaal bestaan uit 10 speel(st)ers. Het toernooi zal bestaan uit een apart heren- en damestoernooi die tevens verdeeld worden in 2 leeftijdscategorieën. De eerste leeftijdscategorie is 8 tot met 15 jaar en de andere leeftijdscategorie 16 jaar en ouder. Bij de oudste leeftijdscategorieën hebben we geld prijzen en een wisselbokaal, bij de jongsten hebben we een verrassingspakketje.

Kortom een gezellige dag om met je vrienden, familie, kennissen of als bedrijf zijnde er een groot, sportief en leuke toernooi dag van te maken en om er naderhand een gezellige avond van te maken op sportpark Bovenmolen!!

Opgeven voor dit toernooi kan via een een mail te sturen naar gerjanhul@hotmail.com
Aan dit toernooi zit een kleine vergoeding per team vast, bij de oudste leeftijdscategorieën is dat € 15,- per team en bij de jongsten is dat € 7,50 per team.

Inschrijven tot uiterlijk 10 mei 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten