donderdag 10 mei 2012

Seizoen nog niet ten einde voor de Elburger SC

Weliswaar staat komend weekend de laatste officiƫle competitieronde op het programma, maar dat wil nog niet zeggen dat alle voetballers al van een welverdiende vakantie kunnen gaan genieten.


Zo krijgt het seizoen voor de Elburger Sportclub en Go Ahead Kampen, die a.s. zaterdag op het Burgemeester Bode Sportpark tegen elkaar in het strijdperk treden, nog een al dan niet aangenaam staartje.

Go Ahead Kampen gaat zich, als winnaar van de 3e periode opmaken voor promotiewedstrijden naar de Hoofdklasse, terwijl de belangen van de Elburger Sportclub hier haaks op staan.

De blauw-witten moeten extra wedstrijden spelen om te trachten het 1e klasserschap te prolongeren.
Voor beide ploegen staat er in deze wedstrijd in feite niets meer op het spel, al is voor de Elburgers  de uiteindelijke positie op de ranglijst misschien wel interessant; dit met het oog op de komende tegenstander.

Go Ahead Kampen dankt de 3e periode-titel aan een geweldige tweede seizoenshelft.
Afgelopen zaterdag kwam echter een eind aan een indrukwekkende zegereeks van elf achtereenvolgende overwinningen na de 2-1 nederlaag tegen kampioenskandidaat SDV Barneveld.
Beide ploegen zullen zich in deze laatste reguliere wedstrijd graag van hun beste kant willen laten zien, maar met het oog de komende  belangrijke duels zal het voorkomen van blessures en kaarten toch prioriteit genieten.

De wedstrijd in Elburg begint, in tegenstelling tot de normale aanvangstijd,  om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer A. Meulenkamp uit Ommen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten