zaterdag 19 oktober 2013

VSCO’61 haakt aan bij de top

Door een 3-0 overwinning op EFC’58 blijft VSCO’61 meedoen in de top van de derde klasse. Door de winst komen de Kanaries op drie punten achterstand van koploper Hoevelaken dat volgende week tegenstander is van VSCO’61.

In het eerste kwartier krijgt VSCO’61 enkele goede kansen om op voorsprong te komen. Patrick Augustin ziet doelman Alex Lubbersen nipt redding brengen op zijn inzet. Rinse van der Velde kopt uit een voorzet van Stefan Bosch in de handen van de doelman.

In de 37e minuut komt VSCO’61 verdient op voorsprong. Handsbal van Herbert van de Ham wordt bestraft met een penalty die binnengeschoten wordt door Bert van ’t Hof. Vier minuten later scoort Bert van ’t Hof uit een vloeiende aanval . Remco van ’t hul stuurt Patrick Augustin diep die breed legt op de inkomende Bert van ’t Hof (2-0).

In de tweede helft probeert EFC’58 de aansluitingstreffer te forceren door druk te zetten. Het dichtst bij is Herbert van de Ham die de rebound na een vrije trap van Andrew Schuur overtikt. De wedstrijd is gepeeld na de 3-0 van Jan van ’t Oever in de 70e minuut. Uit een mooie steekpass van Remco van ’t Hul scoort Van ’t Oever met een prachtige lob.