vrijdag 11 oktober 2013

O.D.I. springt steeds verder!

Gymnastiekvereniging O.D.I. heeft sinds kort een eigen Springgroep, een Mixgroep voor jongens en meiden vanaf de middelbare school, maar onze deuren staan ook open voor eventueel jongere basisschoolgroepen. Het is namelijk een multifunctionele groep waarin springers én turners in zitten.
 

Per avond kun je kiezen of je een les alleen maar wilt springen of toch liever wilt turnen / recreatie gymmen. Toch neemt deze Mixgroep met 2 groepen deel aan het KNGU Groepsspringen. Zij vertegenwoordigen O.D.I. bij de Groepsspring wedstrijden in regio Gelderland en hopelijk ook bij de district Finale Gelderland – Overijssel.

O.D.I. heeft momenteel 2 groepen, een junior- en seniorgroep. De junioren (D-niveau) zullen mee springen op 3 onderdelen: Minitramp, Plankoline / Kast en op de Airtumblingbaan.
De senioren springen mee op C-niveau op Minitramp, Minitramp – Pegasus en Airtumblingbaan.
 
 

De eerste (plaatsings-)wedstrijd is op zaterdag 9 november te Nunspeet. Bij een goed resultaat mogen zij door naar de Regio Finale Groepsspringen Gelderland op zaterdag 15 maart 2014 te Lunteren. En als ze zich op fantastisch wijze daar zouden plaatsen op 1 of meer onderdelen dan komen ze uit in de District Finale Gelderland – Overijssel op zaterdag 5 april 2014.

 
Voor de 2 deelnemende groepen natuurlijk een super spannend seizoen waarin zij veel uitgedaagd zullen worden. Iedereen is dan ook van harte welkom om onze groepen te komen aanmoedigen bij onze thuiswedstrijd op 9 november in sportcentrum de Brake. Deze wedstrijd zal tevens door O.D.I. ’t Harde georganiseerd worden in samenwerking met een buurvereniging.

Vind je dit een leuke tak van sport dan ben je van harte welkom om de eerste 3 lessen vrijblijvend mee te doen! Meer info vind je op www.odigym.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten