dinsdag 8 oktober 2013

Batfighters 1 wint en voert spanning verder op

Batfighters 1 heeft de eerste thuiszege van de najaars-competitie te pakken. Het belangrijke duel met Vined uit Heerde werd door de Elburgers vrijdag met 6-4 gewonnen. Stefan Vlieger, René Vlieger en Erik van de Haar pakten allen twee punten.

Na vier speelronden is de strijd om plaats twee in de 1e klasse C nog spannender geworden. Batfighters 1 bezet de voorlaatste plaats, maar de achterstand op de nummer twee is slechts twee punten. De nummer vijf en zes degraderen aan het eind van de rit naar de tweede klasse. Vrijdag sluiten de Elburgers de eerste competitiehelft af met een thuiswedstrijd tegen Smash’70 2, dat twee punten voorsprong heeft.

Ondertussen zette Batfighters 2 een prima 9-1 overwinning neer tegen Shot’78 2. Alleen de eerste partij van Gerrit Ruijter ging naar de tegenstander uit Deventer. Hetty Kamphorst en Gerard Tomassen bleven ongeslagen en ze wonnen samen ook het dubbelspel.


Vierdeklasser Batfighters 3 versloeg het vijfde team van Wezep met 6-4. Mark Moorman en Heinz Klein wonnen twee partijen, Gert-Jan van der Linde één. Ook het dubbelspel leverde de thuisploeg een punt op.

Uitslagen
1e klasse C:        Batfighters 1 - Vined 1                  6-4
Scores: Stefan Vlieger 2, René Vlieger 2, Erik van de Haar 2.

3e klasse E:        Batfighters 2 - Shot’78 2               9-1
Scores: Hetty Kamphorst 3, Gerard Tomassen 3, Gerrit Ruijter 2, Kamphorst/Tomassen.

4e klasse D:        Batfighters 3 - Wezep 5                               6-4
Scores: Heinz Klein 2, Mark Moorman 2, Gert-Jan van der Linde 1, Klein/Van der Linde.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten