dinsdag 15 oktober 2013

Afscheidswedstrijd Marcel van der Beek aanstaande vrijdag


Afgelopen seizoen nam keeper Marcel van der Beek op grandioze wijze afscheid van het prestatievoetbal op hoog niveau. In de strafschoppenserie tegen Hierden voor de beslissing om promotie stopte Marcel twee strafschoppen en promoveerde OWIOS na 5 jaar weer naar de 1e klasse. Een afscheid om van te dromen. Jarenlang was Marcel de markante, grote keeper in het doel van OWIOS 1. Maar liefste 12 seizoenen was keeper Van der Beek de onbetwiste nummer 1 in het doel bij OWIOS. Tussendoor heeft OWIOS hem nog 3 seizoenen uitgeleend bij buurman WHC.

Om deze periode niet ongemerkt voorbij te laten gaan wordt er aanstaande vrijdag een wedstrijd georganiseerd tussen Dream Team Marcel 1 – OWIOS 1.

De kantine op sportpark Bovenmolen is vanaf 18.30 uur geopend. Vanaf 19.00 uur zullen de spelers van het Dream Team Marcel worden voorgesteld in de kantine van OWIOS. Daarna zullen de spelers de kleedkamers opzoeken om nog eenmaal te gaan schitteren met elkaar.

Het Dream Team Marcel is samengesteld door Marcel. Het team betreft de meest markante, beste en talentvolle spelers, staf en scheidsrechter(s) waar hij in zijn voetballoopbaan mee samengespeeld heeft. Mede dankzij het Dream Team heeft Marcel veel plezier gehad aan zijn voetbalcarrière.
Om deze reden worden jullie van harte uitgenodigd om de voetbaltechniek (en de humor) nog éénmaal te demonstreren.
Marcel wilde zijn Dream Team laten spelen tegen het huidige OWIOS 1 waar hij het afgelopen jaar afscheid van nam en met deze ploeg een fantastisch seizoen doormaakte. Velen van dit team waren vroeger eerst pupil van de week in de tijd dat ook Marcel speelde en afgelopen seizoen waren ze ploeggenoot van Marcel.

Na afloop van de wedstrijd is er een gezellig samenzijn in de kantine waar een ieder onder genot van een hapje en een drankje terug kan blikken op de wedstrijd, het verleden en bovenal de vriendschap. Een ieder is van harte uitgenodigd om de wedstrijd te komen bekijken en na de tijd nog gezellig in de kantine door te brengen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten