dinsdag 14 mei 2013

Regiowedstrijd BMX Putten

In Putten werd zaterdag de 2e Regiowedstrijd Fietscross van de Midden Nederland verreden in af en toe slechte weersomstandigheden, dit deerde de vele rijders van de FCC de Volharding uit Nunspeet niet om vele punten te pakken voor het Puntenklassement.


Julian Westerink wo in zijn leeftijdsklasse de regiowedstrijd en leid het klassement. In de A-Finales J7/M8 werd de Doornspijkse Celia Visch 2e nipt voor Senna Vis die derde werd in haar spoor. Quiyon van Harten werd 5e in zijn klasse,Sem Visser 6e in de B-Finale ,Roel Hagenbeek 2e –C voor Dyon van Panhuis 3e-C.


Bij de Jongens10/Meisje11 behaalde Doornspijker Thijs Visch een 4e plaats in de A-Finale, Anne Mae van Loo won de E-Finale met een mooie actie en schoof door naar de D-Finale waar ze 6e werd. In J11/M12 werd Doornspijker Leon van der Weide 4e in de D waar Jonathan van de Hardenberg 4e werd in de E. Justin Lokhorst werd bij J12/M13 4e in de C-Finale, Elburger Stijn Koning 6e in de C waarvoor hij eerst de D-Finale won en daardoor de C-Finale mocht rijden, Jose van der Velde werd 2e in D-Fin. Patrick Nikkels werd 4e in de D in de klasse J13/M14 ,Jordy Kleijer behaalde in die klasse een 6e plek in de B .



Mirko Vierhout pakte de nodige punten door 2e te worden in de D bij J14/M15, hier werd Jurrian Beelen 4e in de B, Walter Westerink won de B-Finale en moest aantreden in de A-Finale waar hij 6e werd. Danny Bouw streed wat hij waard en vocht zich naar een 2e plek in B-Finale J15/M16 . In de hoogste leeftijdsklasse Jongens 16+/Meisjes 17+ behaalde Janick van de Graaf een 3e plek in de C. Rutger Jans won de B-Finale en werd 5e in de A-Finale voor Kevin Baars die 6e werd. Aankomend weekend strijden 7 geselecteerde rijders waaronder Celia en Thijs Visch voor het Nederlands Kampioenschap in Ommen om te proberen het podium te halen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten