zondag 26 mei 2013

Gelijkspel tussen Hierden en OWIOS in heenwedstrijd finale nacompetitie

In en tegen Hierden heeft OWIOS zaterdagmiddag met 0-0 gelijkgespeeld in de eerste wedstrijd om een plaats in de eerste klasse.
Beide ploegen misten diverse basisspelers en speelden afwachtend. Het slechte veld deed ook geen goed aan het veldspel.

In de eerste helft had OWIOS nog de beste kansen. In de 19e min werd een indraaiende bal door doelman van Ark van Hierden op rand strafschopgebied weg gestompt. De weer ingebrachte bal werd door William van den Hul ineens ingeschoten maar verdween net naast het doel.
De tweede mogelijkheid viel in de 29e min te noteren. Een afgeslagen bal werd ineens en hard ingeschoten door David Maat, maar doelman van Ark kon net redding brengen.

Na rust daalde het spelpeil naar een bedenkelijk niveau. OWIOS kon aanvallend geen vuist meer maken. De meeste passes mislukten jammerlijk. Hierden probeerde het wel, maar wou ook geen risico’s nemen. Zo hield Hierden constant vier verdedigers op anderhalve spits van OWIOS. Dus verdedigend kwam OWIOS ook niet echt in gevaar.
Dus zal het zaterdag in de thuiswedstrijd moeten gebeuren. Bij OWIOS zijn de drie geschorte spelers weer terug en ook Hierden speelt dan met een sterkere ploeg.
Aanvang van de wedstrijd is i.v.m. het veteranentoernooi 16.00 uur.